fbpx

Presse

Næsten 140.000 kr indsamlet til syge og udsatte børn

Vi har netop afsluttet vores projekt med indsamling til CoolUnite sammen med fire andre virksomheder.

 

Vi fik i fællesskab indsamlet 140.000 kr i løbet af projektets tre ugers varighed. Vi glæder os til at kunne støtte CoolUnite igen i fremtiden.

PADEL EVENTS FOR ERHVERVSNETVÆRK

Team Padel arrangerer padel events for virksomheder og erhvervsnetværk. Et af de netværk der har afholdt et sådant event for sine medlemmer er Aalborgensiske BusinessBees. Overskuddet fra eventet er gået til CoolUnite fonden og BusinessBees har dermed været med til at støtte sygdomsramte og udsatte børn.

 

Stor tak til netværkets stifter og facilitator Per Topp, samt medlemmer for en kanon god formiddag og bidraget til CoolUnite.

Virum-Sorgenfri Tennisklub støtter Team Padel

Juniorerne fra Virum-Sorgenfri Tennisklub støttede op om vores indsamling til CoolUnite Fonden, der støtter syge og udsatte børn.


Klubben afholdte to stævner, hvor 30 børn fra klubbens almindelige træningshold deltog.
En kæmpe tak til spillerne, Virums tre trænere Laura, Mikkel og Oliver, samt Mette Rytsel fra Team Fred, som alle fik det her til at lykkedes.

Team padel_padel lounge

26-årig nordjysk iværksætter går all in på at samle ind til sygdomsramte børn

– besøger over 100 virksomheder på 1 1⁄2 uge.

Peter Gøggaard-Clausen er 26 år og er på vegne af den nordjyske virksomhed Padelspecialist.dk en del af kapløbet om at samle flest penge ind til udsatte og sygdomsramte børn.

 

De fleste af Peters vågne timer er den seneste tid netop blevet brugt på at skaffe donationer og på anden vis samle penge ind til udsatte og syge børn.

Team Padel Open 2021

NORDJYSK PADEL TURNERING STØTTER VELGØRENHED: TEAM PADEL OPEN

Team Padel arrangerer Nordjysk padelturnering, der skal være med til at støtte velgørenhed. Padelturneringen Team Padel Open donerer hele overskuddet til CoolUnite fonden, der støtter sygdomsramte og udsatte børn.

 

Turneringen med plads til 50 deltagere, løber af stablen lørdag den 12. juni i Match Padel, Aalborg.

Team Padel i Aalborg nu

HVEM KAN INDSAMLE MEST? FEM NORDJYSKE VIRKSOMHEDER SAMLER IND TIL ET GODT FORMÅL

Tre virksomheder går sammen om at samle ind til udsatte og sygdomsramte børn. Cool Unite og ANR danner rammer om et kapløb mod tiden om at samle penge ind til det gode formål. De fem virksomheder er cafe Spiret, Padelspecialist.dk, Teeshoppen, Lykke By Lykke og Bycerise.